Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاري آريا - اصفهان - ايرنا - مديرکل هواشناسي استان اصفهان اعلام کرد: بارش ها در اين خطه در بهار سال آينده نسبت به مدت مشابه سال هاي گذشته کمتر از نرمال و بصورت رگباري در نواحي غربي پيش بيني مي شود.

به گزارش ايرنا، ` مجيد بيجندي ` روز پنجشنبه در جمع خبرنگاران افزود: بر اساس آخرين برآورد نقشه ها و مدل هاي هواشناسي، وضعيت بارش ها در استان اصفهان در بهار آينده در مقايسه با ميزان نرمال سال گذشته کمتر خواهد بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وي با بيان اينکه ميزان بارش ها در بهار آينده در سرچشمه هاي زاينده رود نيز کمتر خواهد بود گفت: وضعيت کم بارشي در غرب استان و سرچشمه هاي زاينده رود بيشتر خودنمايي مي کند.
مديرکل هواشناسي استان اصفهان با بيان اينکه بارش ها در اين استان در مقايسه با ميزان بارش ها در بلند مدت هم در وضعيت خوبي قرار ندارد گفت: اين استان در رده پنجمين استان کشور از نظر ميزان کم بارشي بلند مدت قرار دارد.
بيجندي بااشاره به ميزان کم بارش ها در استان اصفهان در مقايسه با بلند مدت گفت: ميمه با 85 درصد بارش کمتر از ميزان بارش نسبت به بلند مدت و ساير نقاط استان هم نسبت به بلندمدت با کاهش بارش مواجه هستند.
وي ميزان بارش ها در استان اصفهان تا 20 اسفند سالجاري را 31.6 ميلي متر اعلام کرد و افزود: اين ميزان بارش نسبت به سال گذشته 58 درصد و نسبت به بلند مدت 68 درصد کاهش نشان مي دهد.
بيجندي بااشاره به ميزان بارش ها در کوهرنگ به عنوان سرچشمه اصلي زاينده رود گفت: ميزان بارش هاي سال جاري در کوهرنگ 407 ميلي متر مي باشد که نسبت به سال گذشته 59 درصد و نسبت به بلند مدت 54 درصد کاهش يافته است.
وي بابيان اينکه ميزان بارش ها در کوهرنگ از اول مهر تا 20 اسفند سالجاري از سال هاي بحراني هم پايين تر است گفت: ميزان بارش برف در سال آبي 95 -96 در کوهرنگ 16 سانتي متر و بلندمدت بطور متوسط 76 سانتيمتر برف بود.
مديرکل هواشناسي استان اصفهان با بيان اينکه اين وضعيت در نواحي غربي استان بدتر است اظهار کرد: بارش هاي سالجاري در شهرستانهاي فريدن ( داران ) و خوانسار نسبت به سال گذشته به ترتيب 81 درصد و 70 درصد کاهش داشته است.
وي بابيان اينکه ميزان بارش هاي سال زراعي جاري نسبت به سال گذشته در ورزنه، اصفهان و کبوترآباد رشد داشته است گفت: اين بارش ها، کمبود آب که طي سال هاي گذشته در مرکز و شهرهاي شرق شهرستان اصفهان بوجود آمده است را جبران نخواهد کرد.
بيجندي بابيان اينکه اصفهان در مجموع بايد تا 20 اسفند سال زراعي جاري 65 درصد از بارش نزولات آسماني خود را دريافت مي کرد گفت: در حال حاضر تنها 20 درصد از ميزان بارش هاي سال زراعي در استان اصفهان دريافت شده است.
وي افزود: ساير شهرستان هاي استان اصفهان هم در سال زراعي جاري از وضعيت بارش مناسبي برخوردار نيستند و نسبت به مدت مشابه سال گذشته، بارش کمتري را دريافت کرده اند.
مديرکل هواشناسي استان اصفهان به ميزان کل بارش هايي که بايد در اصفهان انجام مي شد، اشاره اي نکرد.
*** دماي هوا در بهار سال آينده گرم تر از سال هاي گذشته خواهد بود***
وي گفت: طبق پيش بيني ها، بهار سال آينده دماي هوا در اين استان يک تا يک و نيم درجه نسبت به مدت مشابه سال گذشته افزايش خواهد يافت و هوا گرم تر از سال هاي گذشته خواهد بود.
بيجندي بابيان اينکه افزايش دماي هوا، مقدار کم بارش ها را هم تبخير مي کند، گفت: دماي هواي بيشتر نقاط استان اصفهان در بهمن امسال نيز نسبت به بلند مدت افزايش پيدا کرد.
***تنها 3 درصد از استان اصفهان در وضعيت نرمال از نظر خشکسالي قرار دارد***
مديرکل هواشناسي اصفهان بابيان اينکه بيشترمناطق اين استان با لايه هاي مختلف خشکسالي از خفيف تا شديد درگير هستند، افزود: در اين پيوند تنها 3 درصد از استان اصفهان در وضعيت نرمال قرار دارد.
وي بابيان اينکه بيشتر مناطق استان اصفهان با پديده خشکسالي مواجه هستند، اظهارکرد: بر اساس گزارش اعلام شده از سوي سازمان هواشناسي، اصفهان دچار خشکسالي شديد شده است.
بيجندي بابيان اينکه به جز قسمت کوچکي از مرکز اصفهان، ساير نقاط اين استان درگير خشکسالي است گفت: قسمت هاي شمال، شمال شرق، مرکز و جنوب استان اصفهان با خشکسالي شديد و بسيار شديد درگيرند.
وي از هيدرولوژي، اقتصادي و اجتماعي، هواشناسي و کشاورزي به عنوان انواع خشکسالي نام برد و گفت: خشکسالي طي هفت سال گذشته در استان اصفهان تداوم داشته است و اثرات ويژه و نامطلوبي را در حوزه خشکسالي اقتصادي و اجتماعي براي اين خطه در پي دارد.
*** 21 سال متوالي در استان اصفهان تَر سالي وجود نداشته است ***
مدير کل هواشناسي استان اصفهان تصريح کرد: طي 21 سال گذشته در استان اصفهان تَر سالي نداشته و اين استان با پديده خشکسالي مواجه بوده است.
بيجندي افزود: 97 درصد مساحت استان اصفهان تا پايان بهمن 96 (در 84 ماهه گذشته) با تبعات مختلف خشکسالي درگير بوده اند.
وي با بيان اينکه مشکل کمبود آب در استان اصفهان در آينده نزديک برطرف نخواهد شد، گفت: بحران آب در استان اصفهان بسيارجدي است و پيش بيني هاي هواشناسي نويد اين را نمي دهد که در آينده نزديک، پديده خشکسالي در استان اصفهان از بين برود.
بيجندي با اشاره به اينکه طي 17 سال گذشته ميزان بارش ها به شدت کاهش يافته است، گفت: مديريت منابع آب از اولويت هاي اصلي و ضروري اين استان است.
*** هارپ هيچ تاثيري بر هواشناسي ايران ندارد***
مديرکل هواشناسي استان اصفهان با بيان اينکه هارپ هيچ تاثيري بر هواشناسي ايران ندارد گفت: تغييرات اقليمي و دست اندازي انسان به طبيعت بيشترين تاثير را بر حوزه تغييرات اقليمي و گرمايش جهاني داشته است.
وي افزود: هارپ هيچ تاثير اثبات شده اي بر کشور ما نداشته است.
هارپ يک پروژه نظامي است که در سال 1993 توسط ارتش آمريکا و همکاري با کشورهاي روسيه، کانادا، ژاپن و اتحاديه اروپا با هدف انجام تحقيقات روي اتمسفر زمين شروع و نخستين تاسيسات آن در آلاسکا احداث شد.
بر اساس آنچه آمريکا اعلام کرده است، اين پروژه روي لايه اي به نام يونوسفر (لايه بالايي زمين) تحقيق مي کند اما عده اي بر اين باورند هارپ تنها جنبه تحقيقاتي نداشته و لايه بالايي جو زمين را براي ايجاد تاثيرات اقليمي تحريک مي کند.
*** هر ابري قابليت بارش ندارد***
بيجندي با بيان اينکه هر نوع ابري قابليت بارش ندارد، گفت: بارور سازي ابرها يک اصل علمي قابل قبول و تجربه شده در دنياست اما هر ابري قابليت بارش و بارورسازي ندارد.
وي بابيان اينکه مرکز بارورسازي ابرها از 20 سال گذشته تاکنون در استان يزد فعاليت خود را آغاز کرده است افزود: بارور سازي ابرها را رد نمي کنيم اما اين کار نياز به کار فوق العاده تخصصي و بررسي ويژه، شناخت فيزيک ابرها و زمان ورود و خروج ابرها دارد.
ت 7150/ 2093
انتهاي پيام /*

منبع: خبرگزاری آریا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۷۱۳۴۵۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پایداری ارتباطات مخابراتی خوزستان با وجود بارندگی‌های اخیر

مدیر مخابرات منطقه خوزستان گفت: ارتباطات مخابراتی در سطح استان با وجود بارندگی شدید در حالت پایدار قرار دارد.

رحیم فلاح‌زاده در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا در خوزستان، اظهار کرد: با توجه به اعلام هشدار سطح نارنجی هواشناسی مبنی بر وجود شرایط جوی ناپایدار و بارندگی‌های شدید و احتمال وقوع سیلاب، تدابیر لازم برای رفع سریع اختلالات و برقراری پایداری ارتباطات توسط کارکنان مخابرات منطقه خوزستان انجام شده است.

وی افزود: تیم‌های فنی، عملیاتی و پشتیبانی مخابرات منطقه خوزستان برای هرگونه اختلالات احتمالی ناشی از وجود بارش‌های سنگین و وقوع سیلاب احتمالی، به همراه تجهیزات و ملزومات مورد نیاز در حالت آماده‌باش کامل بودند.

مدیر مخابرات منطقه خوزستان خاطرنشان کرد: با تدابیر اندیشیده شده و اقدامات صورت گرفته توسط تیم‌های فنی، عملیاتی و پشتیبانی، شبکه‌های ارتباطی سیار، ثابت و دیتا پایدار بوده و در حال حاضر تمام ارتباطات مخابراتی نرمال و به حالت عادی برقرار است.

فلاح‌زاده تصریح کرد: در طول مدت بارندگی، اختلالات به صورت عمده در شبکه‌های ارتباطی وجود نداشته است و اختلال و قطعی در بعضی سایت‌های شبکه همراه اول که به دلیل قطعی شبکه برق ناشی از طوفان و بارندگی سنگین به وجود آمده بود، با پیگیری‌های مستمر، رفع و نرمال شد.

وی اضافه کرد: بر همین اساس، در همان ابتدای شرایط جوی و قطع شبکه برق، هاب سایت‌ها با موتور برق وارد شده و در حال حاضر وضعیت شبکه ارتباطی نرمال و پایدار است.

مدیر مخابرات منطقه خوزستان گفت: با تمهیدات و تدابیر اندیشیده شده و رصد و پایش لحظه‌ای شبکه‌های ارتباطی، با تلاش‌های شبانه‌روزی و هدایت تیم‌های آماده‌باش فنی، عملیاتی و پشتیبانی مخابرات منطقه خوزستان، با وجود شرایط جوی و بارش‌های سنگین طی چند روز گذشته، در حال حاضر شبکه‌های ارتباطی سیار، ثابت و دیتا نرمال و ارتباطات مخابراتی در وضعیت پایدار است.

کد خبر 750677

دیگر خبرها

  • پایداری ارتباطات مخابراتی خوزستان با وجود بارندگی‌های اخیر
  • ۴۸ میلی متر میانگین بارش در استان کرمانشاه/ روانسر با ۱۰۰ میلی متر رکورددار است
  • وضعیت عادی برق در اهواز / آبگرفتگی معابر به سرعت تخلیه شد
  • وعضیت عادی برق در اهواز / آبگرفتگی معابر به سرعت تخلیه شد
  • قطع برق اهواز و آب گرفتگی در پی باران و طوفان شدید
  • هزینهٔ حج امسال، ۳۰۰ دلار کمتر است
  • تورم نقطه‌به‌نقطه در فروردین به کمتر از ۳۵ درصد رسید
  • شدت بارندگی‌ها در کردستان کمتر می‌شود
  • ثبت بارندگی در ۱۱ نقطه خوزستان
  • دیروز و امروز در کرمان چقدر باران بارید؟